FILTREAZA DUPA:

Sortiment Producator
Seminte legume ZKI
Apollo F1
185,00 lei cu TVA / plic (500 seminte)
      Adauga
45,00 lei cu TVA / plic (100 seminte)       Adauga
Este un ardei timpuriu tip blocky, cu crestere nedeterminata si capacitate de crestere ridicata. Fructele sunt mari de 150-220g, cu coacere din alb în rosu aprins, pendule. Pulpa este foarte gustoasa, groasa. Sunt rezistente la transport. In spatii protejate se poate planta incepand din mijlocul lui februarie. Palisat se conduce pe un (doua) brat. In conditii intensive se poate cultiva cu succes si in camp liber. Este rezistent la virusul mozaic al tutunului si tolerant fata de virusul mozaic al castravetilor. Productia 40-50 t/ha.      
     
Seminte legume ZKI
Bihar F1
31,00 lei cu TVA / plic (100 seminte)
      Adauga
128,00 lei cu TVA / plic (500 seminte)       Adauga
Bihar F1, este un hibrid de gogosar cu crestere nedeterminata, cu sistem radicular puternic, agresiv, ramuri puternice si foliaj rezistent. Prima ramificatie este aproape de sol astfel centrul de greutate este mult coborit asigurďnd astfel o buna rezistenta la cadere. Datorita punctului pistilar ďnchis are o rezistenta genetica la mucegairea camerei semincere. Fructele ajung la 150-220g cu o coloratie de rosu inchis, pulpa este groasa si gustoasa, impartita ďn 4 lobi egale. Foliajul acopera aproape perfect fructele, astfel sunt bine protejate de arsita soarelui de vara. In culturi intensive numarul fructelor recoltabile este ďntre 6-12 pe planta. Pentru culturi protejate propunem o densitate de 4 plante pe m2 si condusul pe doua brate. In culturi libere propunem un numar de 40-60.000 plante/ha. Productie 45-50 t/ha.
Seminte legume ZKI
Bolero F1
246,00 lei cu TVA / plic (1000 seminte)
      Adauga
Ardei Bolero F1, ardei pentru boia cu creştere nedeterminată,fără nuanţe de iuţeală cu fructe pendule Recomandat pentru culturi intensive în câmp sau în folii neincalzite In culturi protejate leagă: 100-140 fructe/plantă Conţinut ridicat de pigmenţi: la recoltare 250-300 ASTA, după uscare 350-400 ASTA Productivitate mare 10-15 kg/m2      
     
Seminte legume ZKI
Boni
49,00 lei cu TVA / plic (500 seminte)
      Adauga
Soi cu crestere nedeterminata tip blocky. Planta viguroasa cu ramificatii puternice. Fructele sunt 8-10cm lungi, 7-8 cm lati la umeri, au pulpa groasa si forma tronconica, cu 3-4 muchii, cu coacere din alb în rosu. Greutatea lor medie este de 140-180g. Se poate cultiva palisat sau lânga cordon in spatii protejate neincalzite sau intensiv in camp liber. Este tolerant fata de virusul mozaic al castravetilor (CMV). Productie 40-45 t/ha.
Seminte legume ZKI
Brillant F1
30,00 lei cu TVA / plic (100 seminte)
      Adauga
105,00 lei cu TVA / plic (500 seminte)       Adauga
Hibrid tip blocky, generativ pentru culturi libere extensive si intensive. Leaga primele fructe foarte rapid. Fructele sunt cubice, carnoase, de gust foarte placut, rezistent la pastrare si manipulare. Coronamentul foarte puternic nu necesita cordon. Necesita fertilizare bogata în azot. La maturitate se coace in rosu.Productie 45-55 t/ha.      
     
Seminte legume ZKI
Carma F1
232,00 lei cu TVA / plic (500 seminte)
      Adauga
Carma F1 este un hibrid de ardei gras, conic, cu crestere nedeterminata, recomandat culturii in spatii protejate, in ciclu lung si foarte lung, in conditii de hidrocultura. Forma fructelor e constanta pe tot parcursul perioadei de vegetatie. Necesita lucrari minime in verde. Se recomanda conducerea plantei pe doua brate. Greutatea medie a fructelor este de 110-130 gr. Rezistent la TM0,1,2
Seminte legume ZKI
Century F1
225,00 lei cu TVA / plic (500 seminte)
      Adauga
Hibrid cu crestere nedeterminata. Fructele sunt dulci, pendule, alb-lucioase, 10-12 cm lungi si 6-8 cm lati la umeri, cu greutate medie între 110-130 g. Plantele sunt viguroase, cu capacitate de regenerare ridicata, tolerante la conditiile de luminozitate slaba. Se poate cultiva in spatii protejate, incalzite sau neincalzite, condus pe doua brate. Rodeste pe tulpina principala. In conditii intensive se poate cultiva cu succes si in câmp deschis. Este rezistent la rasele noi a virusului mozaic al tutunului (Tm3. Prefera solutii de ingrasaminte avand EC 1,8-2,5, cu continut mai ridicat de potasiu.      
     
Seminte legume ZKI
Csipos spiral F1
190,00 lei cu TVA / plic (1000 seminte)
      Adauga
Hibrid iute cu creștere nedeterminată. Este potrivit atât pentru consum în stare proaspătă cât și pentru prelucrare. Hibrid cu creștere nedeterminată. Este recomandată cultivarea pe câmp deschis. Fructele sunt lungi, 20-30 g. Este potrivit atât pentru consum în stare proaspătă cât și pentru prelucrare.
Seminte legume ZKI
Edes spiral F1
190,00 lei cu TVA / plic (1000 seminte)
      Adauga
Hibrid dulce cu creștere nedeterminată. Se pretează atât pentru consum în stare proaspătă cât și pentru prelucrare. Este recomandat pentru cultura pe câmp deschis. Fructul este lung, dulce, are 20-30 de gr. Se pretează atât pentru consum în stare proaspătă cât și pentru prelucrare.      
     
Seminte legume ZKI
Edesalma
50,00 lei cu TVA / plic (500 seminte)
      Adauga
Ardei cu crestere nedeterminata, recomandat pentru culturi în camp liber. Fructele au forma unui mar, sunt pendule, de culoare alba, la maturitate rosu. Pulpa este groasa si dulce. Este tolerant fata de virusul mozaic al castravetilor (CMV).
Seminte legume ZKI
Feherozon
50,00 lei cu TVA / plic (500 seminte)
      Adauga
Este un ardei gras cu crestere determinata. Plantele sunt tufoase, cu capacitate de crestere medie. Nu este sensibil la insuficienta luminii. Capacitatea de regenerare este ridicata, se reinnoieste repede. Este rezistent fata de virusul mozaic al tutunului si tolerant la paianjenul rosu comun. Se poate cultiva atât în camp liber prin rasaduri sau prin semanat direct cat si nepalisat in sere si solarii. Se preteaza pentru consum curent, export si pentru prelucrare. Datorită pielitei subtire se poate digera usor.      
     
Seminte legume ZKI
Fono F1
96,00 lei cu TVA / plic (500 seminte)
      Adauga
Hibrid de ardei pentru boia dulce. Rezistent la Xanthomonas spp și CMV. Greutate medie a fructelor 30 g. Hibrid cu creștere nedeterminată pentru boia dulce. Se pot cultiva ușor, se adaptează bine la orice tehnologie. Leagă foarte bine, ușor și în condiții de stres. Prezintă rădăcini puternice, foliaj bogat, fructele pendule. Coacere uniformă, ușor de recoltat. Greutate medie a fructelor 30 g. Conținut de coloranți ASTA 130-270. Rezistență unică: Xanthomonos spp și CMV.
Seminte legume ZKI
Greygo
20,00 lei cu TVA / plic (500 seminte)
      Adauga
Este un ardei tip gogosar, foarte productiv, cu crestere nedeterminata. Plantele sunt viguroase, cu capacitate de dezvoltare medie. Are frunze basicate. Nu este sensibil la insuficienta luminii. Fructele au un gust dulce, sunt delicioase. Au pozitia pendula pe planta, sunt formate din 3-4 loji seminale. Culoare lor este de verde închis ceea ce devine rosu inchis la maturitate. Nu au tendinta de a se mucegai in interior. Se poate cultiva cu succes prin răsaduri în culturi de camp. Raspunde pozitiv la conditii intensive. Este rezistent la virusul mozaic al tutunului si tolerant la bacterioze. Datorita gustului exceptional si coloritului superb se preteaza atât pentru prelucrare cat si pentru consum in stare proaspata si export.Productie 30-35 t/ha.      
     
Seminte legume ZKI
Hiros F1
38,00 lei cu TVA / plic (500 seminte)
      Adauga
Hiros F1 hibrid de ardei iute. Dimensiunea fructelor este mare în aceasta categorie, Fructul este aroma mai ales iute.
Seminte legume ZKI
Ipon F1- ZKI 09861 F1
25,00 lei cu TVA / plic (100 seminte)
      Adauga
115,00 lei cu TVA / plic (500 seminte)       Adauga
Timpuriu, productiv,ardei gras cu creştere nedetreminată,planta generativă, fructifică timpuriu, fructele mari, cu pericarp gros, aspect plăcut, greutatea medie 160 g, rădăcina puternică, capacitate bună de păstrare şi transport, Rezistenţe: HR: Tm: 0,1,2.