FILTREAZA DUPA:

Sortiment
Seminte legume ZKI
Albatök
2,50 lei cu TVA / plic
      Adauga
Dovlecel timpuriu, cu productivitate ridicata, rezistent la seceta. Plantele sunt în forma de tufa. Fructele sunt cilindrice, cu greutate de 4-5 kg. Coaja este de culoare crem, la maturitate galbena. Miezul este de culoare albverzui. Se recomanda pentru consum în stare proaspata si pentru prelucrare. (Plicul contine 18-20 de seminte)      
     
Seminte legume ZKI
Attrakció
2,50 lei cu TVA / plic
      Adauga
Salata de calitate superioara, cu capatani mari. Se recomanda pentru cultura de vara. Emiterea tijelor florale este foarte tarzie. Frunzele sunt netede, crete. Capatana este mare, de 350-400 g, putin turtita, compacta, bine indesata. (Plicul contine 2900-3000 de seminte)
Seminte legume ZKI
Barbara F1
2,50 lei cu TVA / plic
      Adauga
Hibrid cu capacitate de crestere si productie ridicata, cu flori predominant femele. Se poate cultiva atat palisat cat si nepalisat. Fructele sunt cu broboane rare, de culoare verde inchisa, fara gust amar. Este tolerant la septorioza, mana, fainare si virusul mozaic al castravetii. (Plicul contine 70-80 de seminte)      
     
Seminte legume ZKI
Biborhenger
2,50 lei cu TVA / plic
      Adauga
Sfecla rosie cu perioada de vegetatie 90-110 zile, recomandata pentru cultura principala timpurie sau succesiva. Radacinile au formă cilindrica si o pulpa rosie inchisa stralucitoare. Se preteza pentru prelucrare. (Plicul contine 250-260 de seminte)
Seminte legume ZKI
Black Beauty
2,50 lei cu TVA / plic
      Adauga
Soi productiv, recomandat pentru culturi in camp liber. Tufa este scunda. Fructele sunt cilindrice, de culoare verde inchisa. Perioada optima de recoltare este la dimensiuni de 10-12 cm. E potrivit ca si cultura succesiva. Se preteaza pentru consum in stare proaspata si pentru conservare. (Plicul contine 35-40 de seminte)      
     
Seminte legume ZKI
Boni
5,30 lei cu TVA / plic
      Adauga
Hibrid tip blocky, cu crestere nedeterminata, recomandat pentru culturi in camp liber. Fructul este de 10-12 cm lungime si 8-10 cm latime, prismatic, de culoare alba, la maturitate devine rosu. Greutatea fructului este de 20-150 g. Rezistent la VMT (Tm2). Se preteaza pentru consum in stare proaspata si pentru prelucrare. (Plicul contine 110-130 seminte.)
Seminte legume ZKI
Brill F1
11,00 lei cu TVA / plic
      Adauga
Hibrid tip Blocky cu crestere nedeterminata, cultivat atat in sere, solarii, cat si in camp deschis. Plantele sunt de 130-150 cm inaltime. Este mijlociu sensibil la insuficienta luminii. Fructele sunt prismatice de culoare alba, dulci, cu 3-4 muchii si greutate de 120-130 g. Excelent atat pentru consum in stare proaspata cat si pentru prelucrare. Este rezistent la virusul mozaic al tutunului (Tm2). (Plicul contine 50-70 de seminte.)      
     
Seminte legume ZKI
Brüsszeli félmaga
2,50 lei cu TVA / plic
      Adauga
Varza de Bruxelles cu perioada de vegetatie medie. Planta are vigoare de crestere ridicata. Verzisoarele sunt rotunde, de culoare verde inchise. Se recomanda recoltarea dupa primul ger, deoarece frigul are un efect pozitiv asupra gustului. Se preteaza pentru consum curent si congelare. (Plicul contine 500-520 de seminte.)
Seminte legume ZKI
Calabrese
2,50 lei cu TVA / plic
      Adauga
Broccoli cu perioada de vegetatie medie. Capatanile sunt mari cu granule florale fine de culoare gri-verzuie. Da rezultate bune pe soluri afanate, bogate in azot. Se recomanda irigarea culturii. Productia este destinata consumului in stare proaspata si pentru congelare. (Plicul contine 500-520 de seminte)      
     
Seminte legume ZKI
Carioca - 100 gr
7,00 lei cu TVA / plic
      Adauga
Fasole uscata de culoare rosu-maro, marmorata. Este foarte productiv cu tufe de 45-50 cm. Pastaile sunt late, cu lungime de 14-15 cm. Boabele sunt mari, rotunde. (Plicul contine 220-320 de seminte)
Seminte legume ZKI
Cerka - 50 gr
7,00 lei cu TVA / plic
      Adauga
Este un soi de fasole cu pastaia cilindrica, de culoare galben-auriu. Tufa are o inaltime de 30-40 cm, cu vigoare de crestere mare, de culoare verde inchisa. Pastaile sunt subtiri, fara ata, au un diametru de 7 mm si lungime de 10-12 cm. Boabele sunt mici, albe. Productia este destinata consumului in stare proaspata si in special pentru congelare. (Plicul contine 280-310 de seminte)      
     
Seminte legume ZKI
Cherrola F1
6,50 lei cu TVA / plic
      Adauga
Caracteristicile acestui hibrid prezinta o noutate pentru diversificarea productiei de tomate destinate pietei. Acestea ar fi: marimea fructelor de 15-20 g, gustul deosebit al acestora, culoarea placuta si numarul mare de fructe pe ciorchine (20). Este excelent pentru salate, decoraţii. Se cultiva atat in camp liber cat si in sere, solarii. Plantele sunt de crestere nedeterminata, cu vigoare de crestere medie. Frunzis aerat si cu rezistenta buna fata de bolile vasculare. (Plicul contine 35-37 de seminte)
Seminte legume ZKI
Ciklon F1
11,00 lei cu TVA / plic
      Adauga
Hibrid cu crestere nedeterminata cu internodii scurte. Are toleranta ridicata la conditii de luminozitate slaba. Se cultiva palisat, necesita lucrari in verde. Fructele sunt conice, cu o greutate medie de 80-90 g. Pulpa este groasa, cu gust dulce. Este destinat consumului in stare proaspata. Este rezistent la virusul mozaic al tutunului (Tm2). (Plicul contine 50-70 de seminte.)      
     
Seminte legume ZKI
Conopida beta
2,50 lei cu TVA / plic
      Adauga
Conopida timpurie, potrivita pentru culturi in spatii protejate sau in camp liber. Perioada de vegetatie este de 54-59 zile. Capatana este mare, alba. Frunzele acopera in mare parte inflorescenta. (Plicul contine 375-400 de seminte )
Seminte legume ZKI
Crimson Sweet
2,50 lei cu TVA / plic
      Adauga
Pepene cu capacitate de productie ridicata. Fructele sunt rotund-alungite, cu greutate de 12-14 kg. Coaja este de culoare verde deschisa cu dungi largi mai inchise. Pulpa este rosu stralucitor, crocant, dulce. Este un soi rustic, se acomodeaza usor conditiilor diferite de clima, tolerant la fusarium si cladosporium. (Plicul contine 50-55 de seminte)