Despre noi

Acest site este administrat de SC Florida Holding SRL, societate care activează în domeniul distribuţiei şi comercializării de material săditor, dar şi de alte produse specifice agriculturii şi zootehniei.

Societatea noastră este distribuitor exclusiv al seminţelor ZKI (pentru următoarele judeţe din sudul ţării: Argeş, Vâlcea, Dâmboviţa, Olt, Dolj, Teleorman, Mehedinţi).
Experienţa în domeniu de peste 8 ani, cât şi capacitatea de distribuţie existentă ne permit să deservim o gamă largă de clienţi, începând de la persoane care găsesc în agricultură un hobby, până la cei care practică agricultura cu titlu de profesiune.

  zki seminte profesionale legume

Conştienţi de faptul că succesul unei recolte depinde în proportie de peste 50% de calitatea seminţelor folosite, vă punem la dispoziţie cele mai bune seminţe de legume profesionale şi hobby, la cele mai bune preţuri.
Vă asigurăm că procesele de producţie, selecţie, tratare şi ambalare a seminţelor sunt atent supravegheate de specialişti în domeniu; toate produsele sunt însoţite de certificate de calitate.

Alegeţi cu încredere produsele noastre şi veţi avea o recoltă bogată şi un profit maxim !

Vă urăm succes la grădinărit !

 

NOUTĂŢI! Cataloage seminţe de legume 2017.