FILTREAZA DUPA:

Sortiment Producator
Seminte legume ZKI
Charisma F1 - ZKI10172 F1
450,00 lei cu TVA / plic (1000 seminte)
      Adauga
Charisma F1 (ZKI 10172 F1) Hibrid timpuriu de pepeni, tip crimson ce se remarcă prin excelenta capacitate de depozitare, timpuriu, excelent raport vegetativ-generativ, fructificare esalonată, excelentă capacitate de regenerare, fără arsură solară, fructe uniforme, medie de 7-11 kg, coaja cu vergeturi verde închis, miezul compact, dulce face posibilă valorificarea şi la cuţit, capacitatea de depozitare, păstrare excelentă, altoirea recomandată pe portatoiul Titan F1      
     
Seminte legume Geosem Select
Chorbadjiiski F1- 2 gr / 5 gr/ 10 gr
4,00 lei cu TVA / plic
      Adauga
6,00 lei cu TVA / plic       Adauga
13,00 lei cu TVA / plic       Adauga
Planta ardeiului iute Chorbadjiiski prezinta o inaltime de 40-50 cm, cu 2-3 ramificatii subtiri si produce fructe lungi, de 18-22 cm, subtiri si arcuite in partea inferioara, cu o greutate medie de 18 grame, cu iuteala slaba.
Seminte legume Florida
Classic F1 - 5 gr/10gr
53,00 lei cu TVA / plic
      Adauga
106,00 lei cu TVA / plic       Adauga

Classic F1 este un hibrid de vanata de la Clause Vegetable Seeds, de referinta prin forma ideala lung-ovala a fructului, ca si prin productia deosebit de ridicata,planta de tip erect, viguroasa, talie medie, este bine adaptata culturilor timpurii din camp, dar rezistenta si in conditiile de cultura in spatii protejate, cantarind in medie 250-300 grame si avand o lungime de 18-22 cm,pulpa este alba, compacta, cu putine seminte mici, aproape neobservabile maturitatea fructelor este timpurie, la 75 de zile de la transplantare.      
     
Seminte legume ZKI
Crimson Sweet
32,00 lei cu TVA / plic (1000 seminte)
      Adauga
Hibrid semi-timpuriu, rezistent, cu foliaj echilibrat. Fructele au greutatea de 7-9 kg, in conditii de clima si temperatura optima de 10-12 kg. Coaja este ferma, este rezistenta la transport. Pulpa are culoarea rosu brilant, este compacta, dulce. se poate cultiva prin rasaduri si prin semanat direct.
Seminte legume Nunhems
Crisby F1
158,00 lei cu TVA / plic (500 seminte)
      Adauga
De tip Crimson, 7-10 kg, extratimpuriu, de calitate excelentă. Planta de o vigoare medie cu o buna acoperire a foliajului, adaptat pe scara larga, pentru culturi altoite si ne altoite. Crisby are o legare buna si o viteza foarte mare de dezvoltare si de coacere in diferite conditii de cultura. Fructele sunt rotunde-ovale, foarte uniforme. Pulpa crocanta si foarte dulce cu o textura fina cu seminte mici negre. De asemenea foarte pretabil pentru a fi cultivat sub tunel de polietilenă.      
     
Seminte legume Nunhems
Crispina F1
78,00 lei cu TVA / plic (500 seminte)
      Adauga
Crispina F1 hibrid timpuriu de castraveti pretabil pentru conservare,adaptat la clima arida, cultura in solarii sau camp deschis
Seminte legume ZKI
Csipos spiral F1
190,00 lei cu TVA / plic (1000 seminte)
      Adauga
Hibrid iute cu creștere nedeterminată. Este potrivit atât pentru consum în stare proaspătă cât și pentru prelucrare. Hibrid cu creștere nedeterminată. Este recomandată cultivarea pe câmp deschis. Fructele sunt lungi, 20-30 g. Este potrivit atât pentru consum în stare proaspătă cât și pentru prelucrare.      
     
Seminte legume ZKI
David F1
670,00 lei cu TVA / plic (1000 seminte)
      Adauga
Este un hibrid timpuriu, fara seminte. Radacina este puternic, iar planta are o crestere viguroasa. Foliajul acopera si protejeaza bine fructele impotriva soarelui. Numarul fructelor recoltabile pe o planta este de 3-5. Asigura productii stabile, de calitate. Dimensiunea fructelor este cuprins între 4-6k g. Pulpa este crocanta, compactă=a, exceptional de gustoasă, dulce, de culoare rosu închis. Coaja este fermă, rezistentă. Se avand in vedere timpurietatea productiei se poate cultiva si in spatii protejate. Datorita marimii si formei uniforme este corespunzator pentru export in lazi.Este un bun polenizator pentru toate tipurile de lebenita Crimson,nu se pune problema incompatibilitatii. Este un foarte bun polenizator a hibrizilor Lonci F1 si Zengo F1. Are o rezistenta ridicata fata de boli.
Seminte legume BEJO
Daytona F1
50,00 lei cu TVA / plic (10000 seminte)
      Adauga
1.100,00 lei cu TVA / plic (250000 seminte)       Adauga
Daytona F1 este un hibrid semi-timpuriu de ceapa de zi lunga, de la Bejo Zaden, cu rezistenta medie la Fusarium oxysporum si la Putregaiul roz al radacinilor (Pyrenocheta terrestris). Are un sistem radicular foarte bine dezvoltat fapt ce ii confera rezistenta in conditiile de stres provocate de seceta. Bulb de culoare si forma atractiva cu o capacitate buna de pastrare chiar si in spatii neamenajate special. Prin respectarea tehnologiei de cultura se pot obtine usor productii de 55-60 t/ha, hibridul avand potential mare de productie. maturitatea: 115 zile      
     
Seminte legume Florida
Deliciosul - Dulce de Bacau 500 gr
55,00 lei cu TVA / plic
      Adauga
hibrid extra timpuriu de porumb zaharat super dulce de culoare aurie. Perioada de vegetatie: 72 de zile de la semanare,plantele sunt robuste si au o lungime medie de 1,80m. stiuletii au o lungime de aproximativ 20 cm, un diametru de 4.5cm si 12-16 rânduri de boabe. Densitatea optima: 60.000-65.000 seminte/ha (75x15 cm).
Seminte legume BEJO
Diamant
165,00 lei cu TVA / plic (10000 seminte)
      Adauga
Diamant varietate excelenta de telina de radacina pentru consum in stare proaspata si pastrare peste iarna. Capatanile sunt bine formate, compacte si rezistente le crapare. Se dezvolta mai mult de jumatate la suprafata solului, perioada 145 zile      
     
Seminte legume Nunhems
Director F1
93,70 lei cu TVA / plic (500 seminte)
      Adauga
Director F1 este un hibrid partenocarpic, timpuriu, cu productivitate mare si calitate excelenta a fructelor. Acest hibrid are o adaptibilitate si rezistenta excelente, oferind rezultate foarte bune chiar si in conditii suboptime de cultura. Fructele au forma cilindrica, cu tepi, culoare verde inchis, nu prezinta varful decolorat. Rezistenta foarte buna la pastrare si transport. In conditii bune, apar mai multe fructe/nod. Planta are putere foarte mare de regenerare si rezistenta bunala boli. Se poate cultiva atat in ciclul 1 cat si 2, in sere solarii.
Seminte legume ZKI
Discos F1
34,00 lei cu TVA / plic (500 seminte)
      Adauga
145,00 lei cu TVA / plic (2500 seminte)       Adauga
Varză, aplatizată, pentru consum în stare proaspătă, sau murături, taiată fideluţă sau căpățână întreagă! Spetificatii: perioada de vegetaţie de 70-75 zile; ; căpăţâna verzei aplatizată; căpăţâna formată din foiţe subtiri, caracterizate şi de nervură fină; excelente calităţi gastronomice, atât în stare proaspată cât şi pentru murături; mărimea medie a căpăţânii între 1,5-2,5 kg, funcţie de tehnologie şi sol; frunze puternic cerate; capacitate bună de păstrare pe cotor; gust plăcut, conţinut ridicat de zahăr, excelentă pentru murături, fideluţă sau căpăţână; se pretează în culturi înfiinţate primăvara sau vara rezistenţă la Fuzarium!.      
     
Seminte legume SUPERIOR
Dzinka 10 gr
16,00 lei cu TVA / plic
      Adauga
Ardei iute DZINKA este o varietate sarbeasca foarte productiva, fructe de calitate superioara. Este un ardei iute foarte mare. Planta este viguroasa si inalta iar fructele au o lungime de aproximativ 20 cm. Masa fructelor este de 40-50 grame. Fructele la maturitate tehnologica sunt de culoare verde deschis pana la galben, iar fructele coapte sunt de culoare rosie. Cea mai buna productivitate o are in sere, unde se culege intregul sezon, se cultiva pe franghii, in randuri.
Seminte legume ZKI
Edes spiral F1
190,00 lei cu TVA / plic (1000 seminte)
      Adauga
Hibrid dulce cu creștere nedeterminată. Se pretează atât pentru consum în stare proaspătă cât și pentru prelucrare. Este recomandat pentru cultura pe câmp deschis. Fructul este lung, dulce, are 20-30 de gr. Se pretează atât pentru consum în stare proaspătă cât și pentru prelucrare.