FILTREAZA DUPA:

Sortiment
Seminte legume ZKI
Napsugár
2,50 lei cu TVA / plic
      Adauga
Este un soi de pepene verde cu pulpa galbena, destinata productiei in camp liber. Coaja este de culoare verde deschisa. Fructul este rotund, cu masa de 4-5 kg. Pulpa este dulce, crocanta, cu continut ridicat de zahar. Necesita sol fertilizat. (Plicul contine 50-55 de seminte)      
     
Seminte legume ZKI
Nero
2,50 lei cu TVA / plic
      Adauga
Ridichi negre de toamna cu radacini mari (200-250 g) rotund turtite, cu coaja neagra si interiorul alb. Are o rezistenta buna la pastrare. Nu se lemnifica. (Plicul contine 450-500 de seminte)
Seminte legume ZKI
Odir - 50 gr
7,00 lei cu TVA / plic (50 grame)
      Adauga
Fasole de gradina timpurie. Tufele sunt de cca. 50-55 cm inaltime. Pastaile de forma lata au o culoare de galben auriu, cu marime de 160x15x9 mm. Boabele sunt albe, gustoase. Sunt lipsite de ata. Perioada optima de recoltare este cand pastaile sunt fragede, cu boabele putin dezvoltate. La maturitate boabele au culoare alba. Corespunzator pentru consum curent, congelare, prelucrare. (Plicul contine 330-340 de seminte)      
     
Seminte legume ZKI
Orange
6,30 lei cu TVA / plic
      Adauga
Dovleac cu continut ridicat de carotina, bogat in vitamina A. Fructul are forma unui par, cu greutate medie de 2-4 kg. Coaja si miezul au o culoare portocalie. Se recomanda consumul in stare proaspata. Se cultiva si in camp deschis, mai ales in gradini. (Plicul contine 20-25 de seminte)
Seminte legume ZKI
Óvári fehér
2,50 lei cu TVA / plic
      Adauga
Dovlecel tip patison, cu perioada de vegetaţie 90-100 zile. Plantele sunt in forma de tufa. Fructele au forma de disc, cu coaja alb-crem, greutate de 0,15-1,5 kg, cu miez alb. Raspunde pozitiv la aplicarea fertilizantilor. (Plicul contine 35-40 de seminte)      
     
Seminte legume ZKI
Pallagi nagylevelü
2,50 lei cu TVA / plic
      Adauga
Planta perena cu frunze groase, ovale, lanceolate. Fiindca semintele sunt mici si germineaza greu, necesita un sol bine pregatit. Pe parcursul unui sezon frunzele se pot recolta de 2-3 ori. Prin fertilizari faziale cultura se poate mentine 2-3 ani într-un loc. Recomandam pentru culturi in spatii protejate si in camp liber. (Plicul contine 3000-3100 de seminte)
Seminte legume ZKI
Pannónia F1
2,50 lei cu TVA / plic
      Adauga
Hibrid cu capacitate de producţie ridicata. Se cultiva nepalisat in camp liber. Fructele sunt acoperite cu perisori mici, fara gust amar. Foliajul se mentine indelungat. Pentru o recolta bogata necesita irigare si fertilizare faziala. Potrivit pentru conservare. (Plicul contine 70-80 de seminte)      
     
Seminte legume ZKI
Pastran de fag
16,00 lei cu TVA / plic
      Adauga
Specia se gaseste des toamna in padurile de fag si în iernile mai calde pe busteni si arbori bolnavi. Palaria este sub forma de evantai, de culoare cenusiu-negricioasa. Este o specie foarte gustoasa, ce se preteaza pentru ciuperci pane, supe, tocanite, chiftele. Se preteaza pentru congelare indelungata. Se poate cultiva in gradinile de langa casa, are un efect ornamental deosebit. (Tehnologia de cultura detailata alaturat in plic)
Seminte legume ZKI
Perez F1
6,50 lei cu TVA / plic
      Adauga
Hibrid cu vigoare de crestere mare, frunzis verde inchis. Are flori predominant femele, cu crestere esalonata. Fructul este verde inchis, cu o forma fina, fara gust amar. Se recolteaza pentru industrializare. Se culege la marimi mici. Rezistent fata de mana, tolerant fata de fainare si virusul mozaic al castravetilor. Se preteaza atat pentru cultura palisata cat si nepalisat. (Plicul contine 70-80 de seminte)      
     
Seminte legume ZKI
Polar
2,50 lei cu TVA / plic
      Adauga
Varza semi-tarzie, ajungand la maturitate la 145-155 zile dupa semanare. Capatana este rotunda, putin turtita de culoare gri-verzui, in greutate de 3-4 kg. Este rezistent la crapare. Se recomanda atat pentru consum curent cat si pentru stocarea pe timpul iernii. (Plicul contine 500-520 de seminte)
Seminte legume ZKI
Popey
2,50 lei cu TVA / plic
      Adauga
Spanac timpuriu cu productivitatea ridicata, recomandat pentru culturi in camp liber. Frunzele sunt groase, netede, crocante, de culoare verde inchisa. Este potrivit pentru consum curent si pentru congelare. (Plicul contine 300-320 de seminte)      
     
Seminte legume ZKI
Rapires F1
11,00 lei cu TVA / plic
      Adauga
Ardei cu crestere nedeterminata. Planta cu putere de crestere mare, toleranta la conditiile de luminozitate slaba. Fructe lungi, de culoare verde deschis, cu gust iute. Se cultiva palisat. Este rezistent la virusul mozaic al tutunului (Tm2). (Plicul contine 50-70 de seminte)
Seminte legume ZKI
Rege - 100 gr
7,00 lei cu TVA / plic
      Adauga
Soi recomandat pentru culturi timpurii in camp. Tufa de 45-50 cm inaltime, este puternic ramificata cu frunze de culoare verde deschisa. Pastaile sunt galben aurii, cu sectiunea rotunda, dimensiunea fiind de 130x8 mm, fara ata. Boabele sunt albe. Este rezistent la arsura bacteriana. Potrivit pentru consum in stare proaspata si congelare. (Plicul contine 340-360 de seminte)      
     
Seminte legume ZKI
Rekord
2,50 lei cu TVA / plic
      Adauga
Morcov tip Flakker destinat pentru pastrare. Perioada de vegetatie este lunga, 160-180 zile. Este un soi productiv, cu radacini netede, de culoare oranj, cu continut ridicat de caroten si substante uscate. Se preteaza pentru pastrare si prelucrare. (Plicul contine 4200-4500 de seminte)
Seminte legume ZKI
Ritmo F1
11,00 lei cu TVA / plic
      Adauga
Hibrid partenocarpic timpuriu, adaptat pentru conditii din sere si solarii incalzite. Este productiv, cu fructe lungi de 32-35 cm, de culoare verde inchis, cu inervatii longitudinale, lipsite de gust amar. Este tolerant la Cladosporium.