FILTREAZA DUPA:

Sortiment
Seminte legume ZKI
Rza
2,50 lei cu TVA / plic
      Adauga
Ridichi cu maturitate de 30-40 zile, recomandat atat pentru cultura in sere cat si pentru camp liber. Frunzisul este bogat. Radacinile sunt mari, rotunde, cu un diametru de 4,5-5 cm. Coaja este rosie, subtire, miezul este alb, nu se lemnifica. (Plicul contine 450-500 de seminte)      
     
Seminte legume ZKI
Rubin
2,50 lei cu TVA / plic
      Adauga
Soi cu perioada de vegetatie 90-110 zile. Se poate cultiva atat ca si cultura principala cat ca si cultura succesiva. Radacinile sunt globuloase de marime medie, de culoare rosu inchis. Se recomanda pentru prelucrare. (Plicul contine 280-300 de seminte)
Seminte legume ZKI
Rufus
2,50 lei cu TVA / plic
      Adauga
Varza rosie timpurie, cu perioada de vegetatie 100-120 zile. Capatana este rotund alungita, uniforma, de culoare violet inchisa, cu greutate medie de 1,3-2 kg. Are capacitatea de productie ridicata. Potrivit pentru consum curent si pentru pastrare. (Plicul contine 500-520 de seminte)      
     
Seminte legume ZKI
Rukkola
2,50 lei cu TVA / plic (2 grame)
      Adauga
Rukkola este o planta ierboasa, cu frunzele crestate, asemanatoare cu cele de papadie. Are un continut bogat n vitamina C si multe alte substante minerale. Are o aroma puternica taria ei creste odata cu vrsta frunzei. Gustul frunzelor este greu de descris, deoarece pare a mprumuta n egala masura; aroma frunzelor verzi de usturoi, creson si a arahidelor. Planta verde are gust puternic, un pic piperat. n general, rucola e folosita n stare cruda n salate, ea poate fi si fiarta. Frunzele se pot rupe de 4-6 ori ntr-un sezon.
Seminte legume SEM -LUCA
Sfecla de zahar
13,00 lei cu TVA / plic (100 grame)
      Adauga
Sfecla de zahăr este o plantă bienală, cultivată pentru obținerea zahărului.Rădăcina este pivotantă, groasă, gălbuie la exterior și albă n interior. Tulpina este n primul an scurtă și nconjurată de un buchet de frunze mari, lucioase. n al doilea an este ramificată și mai lungă, pe care cresc florile.      
     
Seminte legume SEM -LUCA
Sfecla furajera
5,50 lei cu TVA / plic (150 grame)
      Adauga
Sfecla furajera Ursus Poly, Perioada de semănare: la sfarșitul lunii martie (cand solul atinge temperatura de 6 C - 8 C). Se pretează solurilor bogate. Potențialul de producție: 100 125 to/ha rădăcini, la care se adaugă 28 35 to/ha frunze
Seminte legume ZKI
Shii-take
16,00 lei cu TVA / plic
      Adauga
Busteanul taiat se insamanteaza cu miceliu. Perioada de impanzire este de 12 (18)luni, cand apar primele palarii. Bustenii rodesc periodic, 3-6 ani. Intre perioadele de rodire se lasa in repaus, dupa care se trec n conditii de rodire. Ciuperca shii take se preteaza pentru toate mancarurile calde. Valoarea gastronomica este marita de efectul terapeutic. Are efect anticelerotic, antiviral si antitumoral, intareste sistemul imunitar si are efect de scadere a colesterolului.      
     
Seminte legume ZKI
Simalevel
2,50 lei cu TVA / plic
      Adauga
Soi pentru frunze. Soi foarte productiv. Frunzele sunt netede, viguroase, de culoare verde inchis. Este tolerant la frig. Se foloseste pentru o gama larga de preparate culinare. (Plicul contine 3600-3800 de seminte)
Seminte legume ZKI
Slovana
2,50 lei cu TVA / plic
      Adauga
Este un soi timpuriu cu un aspect deosebit. Forma ridichilor este cilindrica, au culoare rosu aprins cu alb in zona varfului. Radacina are o lungime de 10 cm. Perioada de vegetatie este de 32-35 zile, se recomanda pentru culturi in camp si in spatii protejate. (Plicul contine 450-500 de seminte)      
     
Seminte legume ZKI
Sonkahagyma
2,50 lei cu TVA / plic
      Adauga
Ceapa cu calitati deosebite, destinat pentru consum curent, mai ales pentru salate. Bulbul are forma cilindrica de culoare galben-auriu, pulpa este consistenta, alba. Rezistenta la pastrare este medie. (Plicul contine 500- 550 de seminte)
Seminte legume SEM -LUCA
Spanac matador
4,00 lei cu TVA / plic (50 grame)
      Adauga
     
     
Seminte legume ZKI
Sugar baby
2,50 lei cu TVA / plic
      Adauga
Se preteaza in cultura protejata (tunel) si in camp deschis. Soi timpuriu cu fructe rotunde, cu greutate de 3-4 kg. Coaja este de culoare verde inchisa. Miezul este dulce, ferm, de culoare rosu aprins. (Plicul contine 55-60 de seminte)
Seminte legume ZKI
Syn Cecei
2,50 lei cu TVA / plic
      Adauga
Ardei cu crestere nedeterminata, cu plante aprox. de 40-50 cm inaltime, toleranta la conditiile de luminozitate slaba. Fructele sunt conice, albe, dulci. Poate fi cultivat atat in solarii cat si in camp liber. Excelent pentru consum in stare proaspata cat si pentru prelucrare. Este rezistent la virusul mozaic al tutunului (Tm2). (Plicul contine 110-130 de seminte)      
     
Seminte legume ZKI
Szentesi fehr
2,50 lei cu TVA / plic
      Adauga
Gulie recomandata pentru culturi in camp deschis si in solarii neancalzite. Gulioarele sunt atractive, rotund-turtite, de culoare alb-verzui. Este rezistent la crapare. Potrivit pentru consum in stare proaspata. (Plicul contine 500-520 de seminte)
Seminte legume ZKI
Szentesi flis kk
5,30 lei cu TVA / plic
      Adauga
Soi timpuriu, recomandat pentru culturi in spatii protejate neancalzite. Gulioarele au forma sferica, cu diametrul intre 6-10 cm, de culoare albastru-violet. Este rezistent la crapare, nu se lemnifica. Corespunzator pentru consum curent. (Plicul contine 500-520 de seminte)