FILTREAZA DUPA:

Sortiment Producator
Seminte legume SYNGENTA
Dimentio F1
96,00 lei cu TVA / plic (500 seminte)
      Adauga
Dimentio F1 hibrid de ardei cu forma conica, timpuriu, greutate medie 140-150 gr, pulpa groasa, capacitate buna de pastrare, pentru soalr si camp deschis      
     
Seminte legume Nunhems
Director F1
106,00 lei cu TVA / plic (500 seminte)
      Adauga
Director F1 este un hibrid partenocarpic, timpuriu, cu productivitate mare si calitate excelenta a fructelor. Acest hibrid are o adaptibilitate si rezistenta excelente, oferind rezultate foarte bune chiar si in conditii suboptime de cultura. Fructele au forma cilindrica, cu tepi, culoare verde inchis, nu prezinta varful decolorat. Rezistenta foarte buna la pastrare si transport. In conditii bune, apar mai multe fructe/nod. Planta are putere foarte mare de regenerare si rezistenta bunala boli. Se poate cultiva atat in ciclul 1 cat si 2, in sere solarii.
Seminte legume ZKI
Discos F1
23,00 lei cu TVA / plic (500 seminte)
      Adauga
110,00 lei cu TVA / plic (2500 seminte)       Adauga
Varză, aplatizată, pentru consum în stare proaspătă, sau murături, taiată fideluţă sau căpățână întreagă! Spetificatii: perioada de vegetaţie de 70-75 zile; ; căpăţâna verzei aplatizată; căpăţâna formată din foiţe subtiri, caracterizate şi de nervură fină; excelente calităţi gastronomice, atât în stare proaspată cât şi pentru murături; mărimea medie a căpăţânii între 1,5-2,5 kg, funcţie de tehnologie şi sol; frunze puternic cerate; capacitate bună de păstrare pe cotor; gust plăcut, conţinut ridicat de zahăr, excelentă pentru murături, fideluţă sau căpăţână; se pretează în culturi înfiinţate primăvara sau vara rezistenţă la Fuzarium!.      
     
Seminte legume SYNGENTA
Dordogne F1
328,00 lei cu TVA / plic (100000 seminte)
      Adauga
Hibrid de morcovi cu perioada de vegetatie de 115-120 zile, recomandat pentru cultura în câmp deschis. Este cel mai popular hibrid de morcovi din grupa sa în Europa. Este un hibrid de tip Nantes cu frunze mari si rezistente. Are radacini netede, de 18-20 cm lungime, cu vârf rotunjit de culoare rosu intens. Productivitatea este mare. Hibridul este rezistent la Alternaria porri (Alternarioza morcovului). Este recomandat pentru consum în stare proaspata sau pentru pastrare. Prezinta rezistenta la crapare si rupere. Se preteaza foarte bine la recoltarea mecanizata.
Seminte legume ZKI
Edesalma
30,00 lei cu TVA / plic (500 seminte)
      Adauga
Ardei cu crestere nedeterminata, recomandat pentru culturi în camp liber. Fructele au forma unui mar, sunt pendule, de culoare alba, la maturitate rosu. Pulpa este groasa si dulce. Este tolerant fata de virusul mozaic al castravetilor (CMV).      
     
Seminte legume SYNGENTA
Ekol F1
57,00 lei cu TVA / plic (500 seminte)
      Adauga
Ekol F1 hibrid de castravete partenocarp, semitimpuriu, tip pasamonte, pentru primavara-vara, rezistent la Cladosporium cucumerinum si virusul mozaicului castravetilor
Seminte legume SYNGENTA
Emphasis F1
230,00 lei cu TVA / plic (1000 seminte)
      Adauga
Este un portaltoi recomandat pentru altoirea pepenilor verzi.Se remarca prin uniformitatea germinatiei semintelor si cresterii plantelor. Emphasis F1 imprima plantelor o vigoare mai mare si îmbunatateste calitatea fructelor. Este foarte tolerant la toate rasele de Fusarium. Afinitatea fata de altoi si procentul de prindere fac din Emphasis F1 cel mai bun hibrid de portaltoi. Maturarea este întârziata cu 4-7 zile fata de cultura nealtoita. În conditii vitrege (perioade racoroase, afectarea sistemului radicular) decalajul de timpurietate dintre cultura altoita si cultura nealtoita se reduce, iesind în evidenta si avantajele privind productia obtinuta, marimea fructelor si calitatea acestora.      
     
Seminte legume SEMINIS
Epic F1
102,00 lei cu TVA / plic (1000 seminte)
      Adauga
Epic F1 este un hibrid timpuriu de mărime mare, cu maturitatea de recoltare la 60-62 zile de la plantare. Se recomanda cultivarea atât în spatii protejate cât si în câmp. Plantele sunt viguroase , înâltimea este de 80-90cm. Fructele au formă ovală, au culoare neagră si pulpă alba, cu seminte putine, avnd o greutate medie de 350-400gr. Densitatea recomandata este de 20.000-23.000 plante /ha.
Seminte legume SEMINIS
Eskenderani F1
23,00 lei cu TVA / plic (100 seminte)
      Adauga
194,00 lei cu TVA / plic (1000 seminte)       Adauga
Eskenderani F1 hibrid timpuriu de dovlecel cilindric de culoare verde deschis. Fructele au coaja fina,lucioasa si lungime de 15-18cm. hibrid productiv ce formeaza un numr de 4-5 fructe /ramifica]ie. Densitatea recomandat este de 12.000-20.000 plante/ha.      
     
Seminte legume SYNGENTA
Evostar F1
55,00 lei cu TVA / plic (10000 seminte)
      Adauga
Timpuriu rosu, rotund, fin, recomnadat pentru sere si solarii ,pentru culturi primavara, toamna , iarna.
Seminte legume SYNGENTA
Farao F1
270,00 lei cu TVA / plic (1000 seminte)
      Adauga
Farao F1 hibrid de pepene coaja dungata foarte timpuriu, foarte productiv, oval - alungit, 75 zile , 13-15 kg      
     
Seminte legume BEJO
Farao F1
44,00 lei cu TVA / plic (1000 seminte)
      Adauga
Farao F1 hibrid de varza timpuriu cu perioada 63 zile, produce capâni rotunde, uniforme cu productii ce compenseaza diferenta de timpurietate. Se preteaza la perioada lunga de recoltare. Recomandat pentru consum in stare proaspata, grutate 1.8-2 kg
Seminte legume ZKI
Favorit
180,00 lei cu TVA / plic (100000 seminte)
      Adauga
Este un soi semitimpuriu, circa 86-87 zile de la rasarire cu 820 grade acumulabile.Este rezistent fata de fuzarioza.La fiecare internod formeaza 2-3 pastai care contin 7-8 boabe.Marimea acestora este medie spre mare, 90% din acestea au diametrul cuprins intre 8-9 mm.      
     
Seminte legume ZKI
Feherozon
27,00 lei cu TVA / plic (500 seminte)
      Adauga
Este un ardei gras cu crestere determinata. Plantele sunt tufoase, cu capacitate de crestere medie. Nu este sensibil la insuficienta luminii. Capacitatea de regenerare este ridicata, se reinnoieste repede. Este rezistent fata de virusul mozaic al tutunului si tolerant la paianjenul rosu comun. Se poate cultiva atât în camp liber prin rasaduri sau prin semanat direct cat si nepalisat in sere si solarii. Se preteaza pentru consum curent, export si pentru prelucrare. Datorită pielitei subtire se poate digera usor.
Seminte legume BEJO
Fiesta F1
35,00 lei cu TVA / plic (1000 seminte)
      Adauga
Fiesta F1 este un hibrid de broccoli, de la Bejo Zaden, foarte productiv, uniform, cu inflorescente compacte si fine. Suporta bine conditiile climaterice dificile. Recomandat pentru cultura de vara-toamna. Rezistent la Fusarium oxysporum. Maturitatea: 80 zile de la plantare.