FILTREAZA DUPA:

Sortiment Producator
Seminte legume Florida
Classic F1 - 5 gr
47,00 lei cu TVA / plic
      Adauga

Classic F1 este un hibrid de vanata de la Clause Vegetable Seeds, de referinta prin forma ideala lung-ovala a fructului, ca si prin productia deosebit de ridicata,planta de tip erect, viguroasa, talie medie, este bine adaptata culturilor timpurii din camp, dar rezistenta si in conditiile de cultura in spatii protejate, cantarind in medie 250-300 grame si avand o lungime de 18-22 cm,pulpa este alba, compacta, cu putine seminte mici, aproape neobservabile maturitatea fructelor este timpurie, la 75 de zile de la transplantare.      
     
Seminte legume ZKI
Creta F1
170,00 lei cu TVA / plic (500 seminte)
      Adauga
Hibrid timpuriu, tip cecei, 110-130 gr, vegetativ, putine lucrari in verde
Seminte legume ZKI
Crimson Sweet
16,00 lei cu TVA / plic (1000 seminte)
      Adauga
Hibrid semi-timpuriu, rezistent, cu foliaj echilibrat. Fructele au greutatea de 7-9 kg, in conditii de clima si temperatura optima de 10-12 kg. Coaja este ferma, este rezistenta la transport. Pulpa are culoarea rosu brilant, este compacta, dulce. se poate cultiva prin rasaduri si prin semanat direct.      
     
Seminte legume Nunhems
Crisby F1
146,00 lei cu TVA / plic (500 seminte)
      Adauga
De tip Crimson, 7-10 kg, extratimpuriu, de calitate excelentă. Planta de o vigoare medie cu o buna acoperire a foliajului, adaptat pe scara larga, pentru culturi altoite si ne altoite. Crisby are o legare buna si o viteza foarte mare de dezvoltare si de coacere in diferite conditii de cultura. Fructele sunt rotunde-ovale, foarte uniforme. Pulpa crocanta si foarte dulce cu o textura fina cu seminte mici negre. De asemenea foarte pretabil pentru a fi cultivat sub tunel de polietilenă.
Seminte legume Nunhems
Crispina F1
73,00 lei cu TVA / plic (500 seminte)
      Adauga
135,00 lei cu TVA / plic (1000 seminte)       Adauga
Crispina F1 hibrid timpuriu de castraveti pretabil pentru conservare,adaptat la clima arida, cultura in solarii sau camp deschis      
     
Seminte legume Nunhems
Dabel F1
52,00 lei cu TVA / plic (10000 seminte)
      Adauga
Dabel F1 hibrid extratimpuriu de ridichii cu viteza mare de formare a radacinii cu diametru de 4-5 cm, rosu aprin , fara nisa interioara
Seminte legume ZKI
David F1
660,00 lei cu TVA / plic (1000 seminte)
      Adauga
Este un hibrid timpuriu, fara seminte. Radacina este puternic, iar planta are o crestere viguroasa. Foliajul acopera si protejeaza bine fructele impotriva soarelui. Numarul fructelor recoltabile pe o planta este de 3-5. Asigura productii stabile, de calitate. Dimensiunea fructelor este cuprins între 4-6k g. Pulpa este crocanta, compactă=a, exceptional de gustoasă, dulce, de culoare rosu închis. Coaja este fermă, rezistentă. Se avand in vedere timpurietatea productiei se poate cultiva si in spatii protejate. Datorita marimii si formei uniforme este corespunzator pentru export in lazi.Este un bun polenizator pentru toate tipurile de lebenita Crimson,nu se pune problema incompatibilitatii. Este un foarte bun polenizator a hibrizilor Lonci F1 si Zengo F1. Are o rezistenta ridicata fata de boli.      
     
Seminte legume BEJO
Daytona F1
42,00 lei cu TVA / plic (10000 seminte)
      Adauga
930,00 lei cu TVA / plic (250000 seminte)       Adauga
Daytona F1 este un hibrid semi-timpuriu de ceapa de zi lunga, de la Bejo Zaden, cu rezistenta medie la Fusarium oxysporum si la Putregaiul roz al radacinilor (Pyrenocheta terrestris). Are un sistem radicular foarte bine dezvoltat fapt ce ii confera rezistenta in conditiile de stres provocate de seceta. Bulb de culoare si forma atractiva cu o capacitate buna de pastrare chiar si in spatii neamenajate special. Prin respectarea tehnologiei de cultura se pot obtine usor productii de 55-60 t/ha, hibridul avand potential mare de productie. maturitatea: 115 zile
Seminte legume BEJO
Diamant
130,00 lei cu TVA / plic (10000 seminte)
      Adauga
Diamant varietate excelenta de telina de radacina pentru consum in stare proaspata si pastrare peste iarna. Capatanile sunt bine formate, compacte si rezistente le crapare. Se dezvolta mai mult de jumatate la suprafata solului, perioada 145 zile      
     
Seminte legume Nunhems
Director F1
90,00 lei cu TVA / plic (500 seminte)
      Adauga
Director F1 este un hibrid partenocarpic, timpuriu, cu productivitate mare si calitate excelenta a fructelor. Acest hibrid are o adaptibilitate si rezistenta excelente, oferind rezultate foarte bune chiar si in conditii suboptime de cultura. Fructele au forma cilindrica, cu tepi, culoare verde inchis, nu prezinta varful decolorat. Rezistenta foarte buna la pastrare si transport. In conditii bune, apar mai multe fructe/nod. Planta are putere foarte mare de regenerare si rezistenta bunala boli. Se poate cultiva atat in ciclul 1 cat si 2, in sere solarii.
Seminte legume ZKI
Discos F1
23,00 lei cu TVA / plic (500 seminte)
      Adauga
110,00 lei cu TVA / plic (2500 seminte)       Adauga
Varză, aplatizată, pentru consum în stare proaspătă, sau murături, taiată fideluţă sau căpățână întreagă! Spetificatii: perioada de vegetaţie de 70-75 zile; ; căpăţâna verzei aplatizată; căpăţâna formată din foiţe subtiri, caracterizate şi de nervură fină; excelente calităţi gastronomice, atât în stare proaspată cât şi pentru murături; mărimea medie a căpăţânii între 1,5-2,5 kg, funcţie de tehnologie şi sol; frunze puternic cerate; capacitate bună de păstrare pe cotor; gust plăcut, conţinut ridicat de zahăr, excelentă pentru murături, fideluţă sau căpăţână; se pretează în culturi înfiinţate primăvara sau vara rezistenţă la Fuzarium!.      
     
Seminte legume SYNGENTA
Dordogne F1
420,00 lei cu TVA / plic (100000 seminte)
      Adauga
Hibrid de morcovi cu perioada de vegetatie de 115-120 zile, recomandat pentru cultura în câmp deschis. Este cel mai popular hibrid de morcovi din grupa sa în Europa. Este un hibrid de tip Nantes cu frunze mari si rezistente. Are radacini netede, de 18-20 cm lungime, cu vârf rotunjit de culoare rosu intens. Productivitatea este mare. Hibridul este rezistent la Alternaria porri (Alternarioza morcovului). Este recomandat pentru consum în stare proaspata sau pentru pastrare. Prezinta rezistenta la crapare si rupere. Se preteaza foarte bine la recoltarea mecanizata.
Seminte legume ZKI
Edesalma
30,00 lei cu TVA / plic (500 seminte)
      Adauga
Ardei cu crestere nedeterminata, recomandat pentru culturi în camp liber. Fructele au forma unui mar, sunt pendule, de culoare alba, la maturitate rosu. Pulpa este groasa si dulce. Este tolerant fata de virusul mozaic al castravetilor (CMV).      
     
Seminte legume SYNGENTA
Ekol F1
57,00 lei cu TVA / plic (500 seminte)
      Adauga
Ekol F1 hibrid de castravete partenocarp, semitimpuriu, tip pasamonte, pentru primavara-vara, rezistent la Cladosporium cucumerinum si virusul mozaicului castravetilor
Seminte legume SEMINIS
Epic F1
50,00 lei cu TVA / plic (500 seminte)
      Adauga
Epic F1 este un hibrid timpuriu de mărime mare, cu maturitatea de recoltare la 60-62 zile de la plantare. Se recomanda cultivarea atât în spatii protejate cât si în câmp. Plantele sunt viguroase , înâltimea este de 80-90cm. Fructele au formă ovală, au culoare neagră si pulpă alba, cu seminte putine, avnd o greutate medie de 350-400gr. Densitatea recomandata este de 20.000-23.000 plante /ha.